Vuosi sitten aloitettu The World of Recovery -toipumispelihanke sai uuden hankepäällikön alkuvuodesta Rauni Koikkalaisen aloitettua hanketyöntekijä Venla Leimun aisaparina.

The World of Recovery on STEA:n rahoittama hanke, jossa kehitetään uudenlaista toipumissuuntautunutta toimintamallia päihde- ja mielenterveystoipujien taitoharjoittelun tueksi.

Hankkeen etenemistä voi seurata tarkemmin hankkeen Facebook-sivulla ja Instagramissa.

Hankepäällikko Rauni Koikkalainen esittäytyy

Innostuin tästä hankkeesta, sillä olen viimeiset 9 vuotta tehnyt hanketyötä (mm. Kukunorin kävelyfutis-hankkeen hankepäällikkönä) ja siinä on oma viehätyksensä.

Hankkeet alkavat ja loppuvat, välissä suunnitellaan, kehitetään, muutetaan suuntaa, kerätään palautetta ja säädetään. Rutiinitöitä on vähän ja jokainen päivä muokkaantuu sen hetkisen tilanteen mukaan. Toisaalta hanketyössä on selkeä etenemisen malli, jota toteuttamalla saadaan väistämättä hyvää aikaiseksi.

Olen työskennellyt psykiatrian parissa vuodesta 1995, jolloin valmistuin lähihoitajaksi. Sen jälkeen opiskelin sairaanhoitajajaksi, ja edelleen täydensin koulutustani sosiaali- ja terveysalan kehittämisen YAMK -tutkinnolla. Olen koulutukseltani myös ratkaisukeskeinen terapeutti.

Olen sosiaali- ja terveysalan sekatyöläinen ja työkokemusta onkin karttunut niin julkiselta sektorilta kuin järjestökentältä. Hanketyö, kuten edeltä voi päätellä, on ollut viime vuodet lähellä sydäntä.

Toipumispelihankkeeseen liittyen unelmanani on luoda viihteellinen, hauska ja motivoiva hyötypeli, joka tuottaa iloa pelaajalleen.

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest