Radio Långissa kuullaan Kulttuurin Verso -hankkeen ensimmäisestä soveltavan taiteen vertaisryhmänohjaaja -koulutuksesta vuonna 2020 valmistuneen Unton ohjausharjoitteluna käsikirjoittama ja ohjaama näytelmä, josta tehtiin radiokuunnelma, koska näytelmää ei ollut mahdollista esittää kontaktissa tänäkään keväänä.

Lilinkotisäätiön avoimen toiminnan ja Taiteen Sulattamon Kulttuurin Verso -hankkeen yhteistyönä toteuttamassa näytelmäprojektissa Unto on työstänyt näytelmäänsä ‘Maailmalla ja sen laitamilla’ yhdessä Lilinkotisäätiön avoimen toiminnan ilmaisutaidonryhmän kävijöiden kanssa. Unto on itse toiminut näytelmäprojektin taiteellisena johtajana ja assistentteina ovat toimineet avoimen toiminnan toiminnanohjaaja Laura Klein sekä Kulttuurin Verson kouluttaja Mikaela Mansikkala.

Improvisoitu ‘Maailmalla ja sen laitamilla’ käsittelee ympäristöön ja ilmastonmuutokseen liittyvää problematiikkaa. Se herättää kuulijassa kysymyksen: mitä minä voin tehdä maapallon säilymisen eteen?

Radio Lång on Lilinkotisäätiön avoimen toiminnan podcast, jota tehdään yhdessä kokemusasiantuntijoiden sekä avoimen toiminnan kävijöiden kanssa.

Työryhmä: vertaisryhmänohjaaja Unto, avoimen toiminnan toiminnanohjaaja Laura Klein, Kulttuurin Verso -hankkeen hankevastaava Mikaela Mansikkala, Lilinkotisäätiön avoimen toiminnan opiskelijat Pinja Havia ja Minna Tuunela sekä avoimen toiminnan kävijät.
Rooleissa: Matti (kertoja), Unto (lentäjä), Pinja (lentoemäntä), Laura (naistutkija) ja Harri (miestutkija).
Radio Långin tunnusmusiikki: Lilinkotisäätiön ohjaaja, muusikko Mikko Nikula.

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest