TERVETULOA LÄMPIMÄÄN JA VÄLITTÄVÄÄN TYÖYHTEISÖÖMME

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme hankepäällikköä ja hanketyöntekijää The World of Recovery -hankkeeseen

Olemme luomassa kokonaan uudenlaista työmenetelmää, joka yhdistää pelien vetovoiman ja digitalisaation tuomat uudet mahdollisuudet. Haemme STEA-rahoitteiseen päihde- ja mielenterveystoipujien The World of Recovery -pelillistämishankkeeseemme hankepäällikköä ja hanketyöntekijää. Hankkeen tarkoituksena on kehittää uusi toipumissuuntautunut toimintamalli päihde- ja mielenterveystoipujien taitoharjoittelun tueksi. Hanke on kolmivuotinen. 

HANKEPÄÄLLIKKÖ

Etsimme kokenutta hanketyöntekijää hankepäälliköksi pelillistämishankkeeseemme.

Hankepäälliköltä edellytetään kohderyhmän tuntemusta ja hyviä verkostoitumis- sekä projektijohtamisen taitoja. Luovuus ja ennakkoluuloton asenne ovat välttämättömiä.

Hankepäällikön tehtävänä on hankkeen käynnistäminen, hanketyöntekijöiden eli pelin hoitajien ja kokemusasiantuntijoiden rekrytointi ja johtaminen sekä verkostojen ylläpito.

Lisäksi hankepäällikkö koordinoi työtä hankesuunnitelman mukaisesti, vastaa hankkeen taloudesta yhdessä Lilinkotisäätiön talouspäällikön kanssa, osallistuu hanketyöhön ja vastaa hankkeen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Hankepäällikkö toimii myös ohjausryhmän valmistelijana ja esittelijänä.

HANKETYÖNTEKIJÄ

Etsimme hankepäällikön työpariksi hanketyöntekijää.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmän ohjaustaitoja, luovuutta ja digitaalista osaamista. Kokemus rooli- ja tietokonepelien maailmasta sekä sote-alan koulutus katsotaan eduksi.

Valmius toipujien tasavertaiseen kohtaamiseen on välttämätön edellytys sekä hankepäällikön että hanketyöntekijän tehtävän hoitamiseksi.

Työ alkaa viimeistään maaliskuussa 2020. Hankkeen tukikohta tulee sijaitsemaan Helsingissä. Paikkojen täyttäminen on ehdollista, kunnes sosiaali- ja terveysministeriö on vahvistanut STEA:n tekemät avustusesitykset helmikuun 2020 alussa.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Heikki Hyvönen, puh. 040 522 8572 tai heikki.hyvonen@lilinkoti.fi.

Hakemukset liitteineen ja palkkatoiveineen tulee toimittaa 31.1.2020 mennessä osoitteeseen heikki.hyvonen@lilinkoti.fi. Laita viestin aiheeksi The World of Recovery.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

 

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu asukkaiden ohjaaminen kaikissa arjen toiminnoissa ja asukkaiden tukeminen kohti omia unelmiaan. Sairaanhoitaja vastaa koulutuksensa tuoman osaamisen pohjalta yksikön lääkehoidon prosessista.

Hakijalta edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa, itseohjautuvaa työtapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja sekä halua olla mukana kehittämässä organisaation toimintaa. 

Työnantajana tarjoamme oppivan työympäristön, jossa työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja osallistua mm. johtotiimityöskentelyyn. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme monipuolisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus AVAINTES.

Lisätietoja ja hakemukset: Palvelutalon johtaja Kirsi Viiri, kirsi.viiri@lilinkoti.fi tai puh. 050 404 0046 arkisin 8-16.

 

Avoin haku

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin eripituisille jaksoille säätiömme palvelutaloihin.

Kysy lisää avoimista paikoista palvelutalojen johtajilta!

 

Oppisopimuspaikat

Lilinkotisäätiö tarjoaa lähihoitajaksi opiskeleville oppisopimuspaikkoja.

Kysy lisää palvelutalojen johtajilta! 

 

Kokin sijaisuuksia

Lilinkotisäätiö tarjoaa eripituisia sijaisuuksia kokille säätiön palvelutaloissa. Edellytämme sijaiselta kokin koulutusta ja työkokemusta keittiötyöstä, halukkuutta työskennellä kaikkien kuuden palvelutalomme keittiöissä ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ on päivätyötä. Sijaisuudet ovat eripituisia, alkaen yhdestä päivästä. Palkkaukseen liittyvät tiedot saa ruokapalvelupäälliköiltä.

Lisätiedot ja yhteydenotot ruokapalvelupäällikköihin ensisijaisesti puhelimitse:

Sepänkoti / Suutarinkoti / Pekinkoti: Minna Laitinen, puh. 050 434 4700

Koskikoti / Mäkikoti / Viertokoti: Harri Nevalainen, puh. 050 401 6122

 

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen lilinkoti(a)lilinkoti.fi tai ota suoraan yhteyttä palvelutalojemme johtajiin.

 

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This