TERVETULOA LÄMPIMÄÄN JA VÄLITTÄVÄÄN TYÖYHTEISÖÖMME

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme ohjaajaa (sairaanhoitaja, geronomi, sosionomi tai toimintaterapeutti) Suutarinkotiin ja Koskikotiin

Suutarinkoti ja Koskikoti A tarjoavat tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille mielenterveystoipujille. Työ ikääntyvien asukkaiden parissa on hoivapainoitteista. Palvelutaloissamme työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä, jossa työskentelee lähihoitajia, sosionomeja sekä sairaanhoitajia. Lisäksi molemmissa taloissa on oma keittiöhenkilökunta sekä huoltomies, johtaja ja kaksi vastaavaa ohjaajaa.

Suutarinkoti sijaitsee Suutarilassa (os. Linnunradantie 3) ja Koskikoti A Koskelassa (os. Kunnalliskodintie 3). Molempien yksikköjen pihassa on mahdollisuus ilmaiseen pysäköintiin.

OHJAAJANA tehtäviisi palvelutalossa kuuluu mm.

– asukkaiden tukeminen ja ohjaaminen arjessa
– omaohjaajana toimiminen

– konsultointiapu työryhmässä (oman ammattiosaamisen perusteella)

Sairaanhoitajaohjaajana vastuualueitasi ovat mm.
– vastuu sairaan- ja terveydenhoidon välineistöstä
– lääkelupaprosessien hallinnointi
– vastuu yksikön lääkehoito- ja terveydenhoitoprosesseista yhteistyössä asukkaiden hoitavan tahon kanssa
– yksikön hygieniakäytännöt
yhdessä yksikön muiden sairaanhoitajien kanssa

Sosionomiohjaajana vastuualueitasi ovat mm.
– sosiaalietuisuuksiin liittyvät asiat
– asukkaiden osallisuuden vahvistaminen mm. mielekkään virkistystoiminnan edistäminen
– verkostoyhteistyö

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti ja luontevaa suhtautumista mielenterveystoipujiin. Toivomme sinulla olevan kykyä käyttää omaa ammattitaitoasi luovasti, joustavasti ja tilannereagoivasti asukkaiden yksikölliset tarpeet huomioiden.

Meillä pääset kehittymään työssäsi ja oppimaan esimerkiksi toipumisorientaatiosta työmenetelmänä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen. Meillä on myös mahdollisuus työnkiertoon. Haluamme taata työntekijöillemme hyvät työolosuhteet ja pidämme huolen siitä, että meillä on riittävästi henkilökuntaa ja resursseja käytössä työaikana. Tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden suunnitella työvuorosi arkiaamupainotteisiksi. Lisäksi käytössäsi ovat henkilöstöedut (mm. ePassi ja mahdollisuus liikkua työajalla) sekä säännöllinen työnohjaus ja työterveyshuolto. Pääset myös aidosti osallistumaan päätöksentekoon koko organisaation tasolla osallistumalla johtotiimityöskentelyyn.

Työssä edellytämme Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, Valviran rekisterinumeroa sekä hygieniapassia.

Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana ja täytämme toimet heti sopivien henkilöiden löytyessä.

HUOM. Palkkatieto on voimassa 30.11.2023 asti, jonka jälkeen astuvat voimaan korotetut palkat (AVAINTES).

Haemme ohjaajaa (lähihoitaja) Sepänkotiin

Oletko lähihoitaja tai valmistumassa lähihoitajaksi? Koetko tärkeäksi, että jokaisella ihmisellä on oikeus elää mielekästä, omannäköistä elämää sairauksistaan huolimatta? Haluatko vaikuttaa oman työsi sisältöön ja tukea mielenterveystoipujia löytämään hyvä, omannäköinen arki? Meillä on työpaikka juuri sinulle!

Lilinkotisäätiön Sepänkoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista pitkään sairastaneille mielenterveystoipujille. Lilinkotisäätiön toiminnan keskiössä on toipumisorientaation toiminta- ja ajattelukehys, johon perehdytämme kaikki työntekijämme. Olemme yhteiskunnallinen yritys eli kaikki säätiön toiminnasta syntyvä tuotto käytetään asukkaittemme hyväksi.

Työssäsi pääset hyödyntämään osaamistasi asukkaiden arjen tukemisessa ja ohjaamisessa heidän yksilöllisten tarpeittensa mukaisesti. Pienyhteisötoiminnan vahvistaminen ja ryhmämuotoiset aktiviteetit asukkaiden kanssa tuovat työhösi monipuolisuutta; näissä pääset hyödyntämään omia kiinnostuksen kohteistasi.

Lilinkotisäätiö haluaa pitää huolta henkilöstönsä jaksamisesta. Käytössämme on mm. ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, mahdollisuus liikuntaan työajalla, edullinen työpaikkaruokailu ja talon tarjoamat kahvit. Sepänkodin pihassa on ilmainen pysäköintimahdollisuus. Työnohjaus ja työnkierto ovat kiinteä osa ammattilaistemme osaamisen ja työhyvinvoinnin vahvistamista.

Käytämme asiakastyössämme Sofia-ohjelmaa sekä yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa TyövuoroVelhoa. Meillä pääset itse suunnittelemaan työvuorojasi omaan elämäntilanteeseesi sovittaen.

Kattava perehdytys ja työyhteisön tuki varmistavat oman roolisi löytymisen työyhteisön jäsenenä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, luontevaa suhtautumista mielenterveystoipujiin ja valmiutta työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti. Toivomme sinulla olevan kykyä käyttää omaa ammattitaitoasi luovasti, rohkeutta toimia myös epämukavuusalueellasi sekä halua oppia uutta. Positiivinen asenne ja toivon näkökulma ovat tärkeitä voimavaroja. Niitä odotamme sinultakin.

Sepänkodin moniammatillisessa työryhmässä työskentelee 26 ohjaajaa ja 2 vastaavaa ohjaajaa. Ohjaajat ovat koulutukseltaan lähihoitajia, sairaanhoitajia tai sosionomeja. Lisäksi talossa työskentelee Sepänkodin johtaja sekä keittiötyöntekijöitä ja kiinteistönhoitaja. Sepänkodissa asuu 57 asukasta, joilla kaikilla on oma vuokrasopimus.

Työssä edellytämme Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, Valviran rekisteröintinumeroa sekä hygieniapassia.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

Työ alkaa lokakuussa 2023 tai sopimuksen mukaan. Haastatteluun kutsutaan ja paikat voidaan täyttää jo hakuaikana tehtäviin sopivien henkilöiden löytyessä.

Huom. Palkkatieto on voimassa marraskuun loppuun, jonka jälkeen 1.12. astuvat voimaan korotetut palkat (AVAINTES).

 

Haemme OHJAAJAA (sairaanhoitaja) Mäkikotiin

Mäkikoti tarjoaa yhteisöllistä asumista aikuisille mielenterveystoipujille. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 8-20. Mäkikodilla on Luonto Hoiva -laatumerkki. Teemme työtä moniammatillisessa tiimissä, jossa työskentelee lähihoitajia, sosionomeja sekä sairaanhoitajia. Lisäksi talossa on oma keittiöhenkilökunta sekä huoltomies, johtaja ja vastaava ohjaaja.

Mäkikodin pihassa on mahdollisuus ilmaiseen pysäköintiin.

SAIRAANHOITAJAOHJAAJANA tehtäviisi palvelutalossa kuuluu mm.

– asukkaiden tukeminen ja ohjaaminen arjessa

– omaohjaajana toimiminen

– konsultointiapu työryhmässä (oman ammattiosaamisen perusteella)

– vastuu sairaan- ja terveydenhoidon välineistöstä

– lääkelupaprosessien hallinnointi

– vastuu yksikön lääkehoito- ja terveydenhoitoprosesseista yhteistyössä asukkaiden hoitavan tahon kanssa

– yksikön hygieniakäytännöt

yhdessä yksikön toisen sairaanhoitajan kanssa

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti ja luontevaa suhtautumista mielenterveystoipujiin. Toivomme sinulla olevan kykyä käyttää omaa ammattitaitoasi luovasti ja joustavasti sekä halua oppia uutta. Positiivinen asenne ja toivon näkökulma ovat arjen työssämme tärkeitä voimavaroja. Niitä odotamme sinultakin.

  • työ alkaa 16.10. tai sopimuksen mukaan
  • hakuaika 8.10. asti
  • hakemukset ansioluetteloineen kirsi.viiri@lilinkoti.fi
  • tiedustelut arkisin klo 8-16 Kirsi Viiri p.

Työssä edellytämme Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, Valviran rekisterinumeroa sekä hygieniapassia.

Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löytyessä.

HUOM. Palkkatieto on voimassa 30.11.2023 asti, jonka jälkeen astuvat voimaan korotetut palkat (AVAINTES).

Lilinkotisäätiössä pääset kehittymään työssäsi ja oppimaan esimerkiksi toipumisorientaatiosta työmenetelmänä. Mäkikodissa hyödynnämme luontolähtöisiä menetelmiä ja sinulla on mahdollisuus oppia Green Care -menetelmän hyödyntämistä asiakastyössä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen. Meillä on myös mahdollisuus työnkiertoon. Haluamme taata työntekijöillemme hyvät työolosuhteet ja pidämme huolen siitä, että meillä on riittävästi henkilökuntaa ja resursseja käytössä työaikana. Tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden suunnitella työvuorosi arkiaamupainotteisiksi. Lisäksi käytössäsi ovat henkilöstöedut (mm. ePassi ja mahdollisuus liikkua työajalla) sekä säännöllinen työnohjaus ja työterveyshuolto. Pääset myös aidosti osallistumaan päätöksentekoon koko organisaation tasolla osallistumalla johtotiimityöskentelyyn.

Avoin haku 

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin eripituisille jaksoille säätiömme palvelukoteihin.

 

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen lilinkoti(a)lilinkoti.fi tai ota suoraan yhteyttä palvelukotiemme johtajiin.

Koskikoti: Päivi Tjäder, paivi.tjader(a)lilinkoti.fi, p. 050 572 9432

Mäkikoti: Kirsi Viiri, kirsi.viiri(a)lilinkoti.fi, p. 050 404 0046

Pekinkoti: johtajan sijainen: Niina Leinikka, niina.leinikka(a)lilinkoti.fi, p. 050 525 3132

Sepänkoti: Antti Martikainen, antti.martikainen(a)lilinkoti.fi, p. 040 588 8787

Suutarinkoti: Marika Hamarila, marika.hamarila(a)lilinkoti.fi, p. 050 400 4336

Viertokoti: Ville Miettinen, ville.miettinen(a)lilinkoti.fi, p. 040 529 5433

 

Oppisopimuspaikat 

Lilinkotisäätiö tarjoaa lähihoitajaksi opiskeleville oppisopimuspaikkoja. 

Kysy lisää palvelukotien johtajilta!  

 

Kokin sijaisuuksia

Lilinkotisäätiö tarjoaa eripituisia sijaisuuksia kokeille säätiön palvelukodeissa. Edellytämme sijaiselta kokin koulutusta ja työkokemusta keittiötyöstä, halukkuutta työskennellä kaikkien kuuden palvelukotimme keittiöissä ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Työ on päivätyötä. Sijaisuudet ovat eripituisia, alkaen yhdestä päivästä. Palkkaukseen liittyvät tiedot ja muut lisätiedot saa ruokapalvelupäälliköltä.

Ota yhteyttä: Ruokapalvelupäällikkö Harri Nevalainen, puh. 050 401 6122

 

 

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This