TERVETULOA LÄMPIMÄÄN JA VÄLITTÄVÄÄN TYÖYHTEISÖÖMME

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme sairaanhoitajakoulutuksen omaavaa vastaavaa ohjaajaa Lilinkotisäätiön Koskikotiin

 

Meillä pääset porukkaan, jossa työntekijöillä on oikeasti mahdollisuus osallistua organisaation johtamiseen sekä oman työn ja työvuorojen suunnitteluun. Kannustamme työntekijöitämme pitämään huolta itsestään, ja useimmat meistä hyödyntävätkin esimerkiksi mahdollisuuden liikkua – ihan työajalla.

Meillä on vastaavan ohjaajan paikka auki, ehkä juuri sinulle?

Vastaavana ohjaajana vastaat asukastyön arjen sujuvuudesta yhdessä palvelukodin tiimien kanssa ja toimit tiiviissä yhteistyössä ohjaajien kanssa edistäen asukkaiden osallisuutta ja toipumista.

Vastaava ohjaaja pitää huolen siitä, että asukkaiden saama palvelu vastaa lakeja ja asetuksia sekä säätiön arvoja, toimintaohjeita ja -periaatteita.

Osallistut toiminnan suunnitteluun ja huolehdit yhdessä palvelukodin johtajan kanssa siitä, että arki on säätiön tavoitteiden ja strategian mukaista. Sairaanhoitajana kuulut myös säätiön sairaanhoitajien tiimiin, joka vastaa mm. lääkehoidon prosesseista. Lisäksi pääset mukaan säätiön johtotiimiin vaikuttamaan koko organisaation toimintaan ja sijaistat tarvittaessa talon johtajaa.

Vastaavan ohjaajan työ on pääosin arkityötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakuohjeet:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla 11.7.2021 mennessä osoitteeseen paivi.tjader@lilinkoti.fi

Lisätietoja antaa Koskikodin johtaja Päivi Tjäder 050 572 9432 (16.–22.6., 28.6.–2.7. ja 7.–9.7. klo 8–16) paivi.tjader@lilinkoti.fi 

 

Sairaanhoitajia Koskikotiin, Sepänkotiin ja Suutarinkotiin


Teemme työtä sosiaalialalla poikkeuksellisella tavalla ja korostamme työnantajana yhteisöllisyyttä ja osallisuutta: meillä pääset porukkaan, jossa työntekijöillä on oikeasti mahdollisuus osallistua organisaation johtamiseen sekä oman työn ja työvuorojen suunnitteluun. Lisäksi sinulla on mahdollisuus sovittaa työaikasi 1-, 2- tai 3-vuorotyöksi, tarpeen mukaan.

Onko sinulla joku intohimo tai kiinnostuksen kohde, jota haluaisit päästä hyödyntämään työssäsi? Mikä saa sinut syttymään? Ovatko levyraadit tai futis lähellä sydäntäsi vai oletko kenties intohimoinen lintubongari? Meillä pääset luomaan työnkuvan omien kiinnostustesi mukaan ja voit olla varma, että me kaikki, niin asukaat kuin koko työyhteisö, arvostamme kekseliäisyyttäsi.

Kannustamme työntekijöitämme pitämään huolta itsestään, ja useimmat meistä hyödyntävätkin esimerkiksi mahdollisuuden liikkua – ihan työajalla. Lisäksi meillä on käytössä palkkiopohjainen kannustinjärjestelmä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos ihmisläheinen työ mukavassa työporukassa kiinnostaa, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme luomaan itsesi näköisen työn!

Hakuohjeet: 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen lilinkoti@lilinkoti.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa HR Kati Jokinen, 0503055911, kati.jokinen@lilinkoti.fi

Sosionomeja Sepänkotiin ja Koskikotiin


Palvelukodeissamme on nyt auki kaksi sosionomin paikkaa.

Meillä pääset luomaan työnkuvan omien kiinnostustesi mukaan ja voit olla varma, että me kaikki, niin asukaat kuin koko työyhteisö, arvostamme kekseliäisyyttäsi. Tule siis joukkoomme luomaan itsesi näköinen työ. 

Pääset meillä työporukkaan, jossa sinulla oikeasti mahdollisuus osallistua organisaation johtamiseen sekä oman työn ja työvuorojen suunnitteluun. Lisäksi kannustamme työntekijöitämme pitämään huolta itsestään, ja useimmat meistä hyödyntävätkin esimerkiksi mahdollisuuden liikkua – ihan työajalla. Meillä on käytössä myös palkkiopohjainen kannustinjärjestelmä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos ihmisläheinen työ mukavassa työporukassa kiinnostaa, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme luomaan itsesi näköisen työn!

Hakuohjeet:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen lilinkoti@lilinkoti.fi

Lisätietoja antaa HR Kati Jokinen, 0503055911, kati.jokinen@lilinkoti.fi

Avoin haku 

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin eripituisille jaksoille säätiömme palvelukoteihin.  

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen lilinkoti(a)lilinkoti.fi tai ota suoraan yhteyttä palvelukotiemme johtajiin.

Oppisopimuspaikat 

Lilinkotisäätiö tarjoaa lähihoitajaksi opiskeleville oppisopimuspaikkoja. 

Kysy lisää palvelukotien johtajilta!  

Kokin sijaisuuksia

Lilinkotisäätiö tarjoaa eripituisia sijaisuuksia kokeille säätiön palvelukodeissa. Edellytämme sijaiselta kokin koulutusta ja työkokemusta keittiötyöstä, halukkuutta työskennellä kaikkien kuuden palvelukotimme keittiöissä ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Työ on päivätyötä. Sijaisuudet ovat eripituisia, alkaen yhdestä päivästä. Palkkaukseen liittyvät tiedot ja muut lisätiedot saa ruokapalvelupäälliköltä.

Ota yhteyttä:
Ruokapalvelupäällikkö Harri Nevalainen, puh. 050 401 6122

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This