TERVETULOA LÄMPIMÄÄN JA VÄLITTÄVÄÄN TYÖYHTEISÖÖMME

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kokki

Lilinkotisäätiö hakee työyhteisöönsä kokkia. Edellytämme kokin koulutusta ja työkokemusta keittiötyöstä, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta tilausjärjestelmien käytöstä (Kespro, Valo). Dieettikokin- ja vastaavat tutkinnot katsotaan eduksi. Työssä edellytämme Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. 

Työ on päivätyötä 7 – 15 (18), maanantain ja sunnuntain välillä.

Työpaikat sijaitsevat Helsingissä. Tarkemmat osoitteet ovat: Koskikoti: Kunnalliskodintie 3, Mäkikoti: Niemenmäentie 1,  Pekinkoti: Mäkiriihentie 6, Sepänkoti: Väärämäentie 2, Suutarinkoti: Linnunradantie 3, Viertokoti: Vanha Viertotie 24

Jos innostuit, soita tai laita sähköpostia. Lisätiedot ja yhteydenotot: Harri Nevalainen: 050 401 6122,  harri.nevalainen@lilinkoti.fi 

 

Lähihoitaja Suutarinkotiin

Sinä lähihoitajaksi valmistuva tai jo aiemmin valmistunut, olisitko kiinnostunut työskentelemään vakuituisesti tai määräaikaisesti Lilinkotisäätiön palvelukodissa Suutarilassa. Siellä sijaitsee Suutarinkoti, joka tarjoaa hoivapainotteista asumispalvelua ikääntyville mielenterveystoipujille. Meillä sinun on mahdollisuus lisätä osaamistasi mm. toipumisorientaation toteuttamisessa asukkaiden arjessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä ja hyödyntää työssäsi myös omia kiinnostuksen kohteitasi. Lisäksi käytössäsi on Lilinkotisäätiön henkilöstöedut mm. ePassi sekä mahdollisuus liikuntaan työajalla. Kaikilla työntekijöillä on käytössään työterveyshuolto sekä säännöllinen työnohjaus. Lilinkotisäätiöllä on Helsingissä eriasteisesti tuettua asumispalvelua yhteensä kuudessa toimipisteessä ja lisäksi tuettua asumista hajasijoitetuissa asunnoissa. Työskennellessäsi Lilinkotisäätiöllä sinulla on mahdollisuus myös yksiköittemme välillä tapahtuvaan työnkiertoon.

Käytössämme on Sofia-asiakastietojärjestelmä. Yhteisöllistä työvuorosuunnittelua toteutamme työvuorovelho-ohjelmalla.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi ja työyhteisön tuen uuden oppimiseen. Suutarinkodissa työskentelee 22 ohjaajaa, 2 vastaavaa ohjaajaa, palvelukodin johtaja sekä omaa keittiöhenkilökuntaa ja huoltomies.

Lilinkotisäätiöllä lähihoitajan peruspalkka on 2473,64€/kk. Haastattelussa kerromme lisää työnantajan tarjoamista työsuhde-eduista ja kannustavasta palkitsemisjärjestelmästämme.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti, luontevaa suhtautumista mielenterveystoipujiin ja kykyä käyttää omaa ammattitaitoa luovasti, joustavasti ja tilannereagoivasti asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden.

Työssä edellytämme Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa ja Valviran rekisteröintinumeroa.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suutarinkodin johtaja Marika Hamarila, puh. 050-400 4336
marika.hamarila@lilinkoti.fi

Avoin haku 

Tarvitsemme jatkuvasti henkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin eripituisille jaksoille säätiömme palvelukoteihin.

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen lilinkoti(a)lilinkoti.fi tai ota suoraan yhteyttä palvelukotiemme johtajiin.

Koskikoti: Päivi Tjäder, paivi.tjader(a)lilinkoti.fi, p. 050 572 9432
Mäkikoti: Jaana Jäntti, jaana.jantti(a)lilinkoti.fi, p. 050 313 4658
Pekinkoti: Satu Hietala, satu.hietala(a)lilinkoti.fi, p. 050 525 3132
Sepänkoti: Anu Rautelin, anu.rautelin(a)lilinkoti.fi, p. 050 313 4657
Suutarinkoti: Marika Hamarila, marika.hamarila(a)lilinkoti.fi, p. 050 400 4336
Viertokoti: Ville Miettinen, ville.miettinen(a)lilinkoti.fi, p. 040 529 5433

Oppisopimuspaikat 

Lilinkotisäätiö tarjoaa lähihoitajaksi opiskeleville oppisopimuspaikkoja. 

Kysy lisää palvelukotien johtajilta!  

Kokin sijaisuuksia

Lilinkotisäätiö tarjoaa eripituisia sijaisuuksia kokeille säätiön palvelukodeissa. Edellytämme sijaiselta kokin koulutusta ja työkokemusta keittiötyöstä, halukkuutta työskennellä kaikkien kuuden palvelukotimme keittiöissä ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Työ on päivätyötä. Sijaisuudet ovat eripituisia, alkaen yhdestä päivästä. Palkkaukseen liittyvät tiedot ja muut lisätiedot saa ruokapalvelupäälliköltä.

Ota yhteyttä:
Ruokapalvelupäällikkö Harri Nevalainen, puh. 050 401 6122

 

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This