OMA KOTI – OMA AVAIN

PEKINKOTI

Ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava Pekinkoti Ala-Malmilla valmistui tammikuussa 2006 ja asukkaat muuttivat taloon saman vuoden helmikuussa. Pekinkodissa on 35 asukasta.

Pekinkodissa on neljä pienyhteisöä, joissa on yhteensä 31 asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 16–21,5 m². Jokaisessa asunnossa on oma kylpyhuone ja kaappitilaa vaatteiden ja muiden henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämistä varten. Asunnot ovat kalustettuja. Pienyhteisöissä on yhteinen olohuone ja keittiönurkkaus, jota käytetään mm. päiväkahvien valmistamiseen ja leipomisryhmien tarpeisiin.

Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Pekinkodin pihapiirissä on myös erillisrakennus, jota kutsutaan Mummon mökiksi. Rakennuksen huoneet ovat kaksioita ja asuminen niissä on itsenäisempää kuin pienyhteisöissä.

Sovellamme Pekinkodin arjessa relationaalista, neuvottelevaa työotetta, jonka taustalla on kognitiivis-analyyttinen viitekehys. Tämä tarkoittaa, että neuvottelevan ja vuorovaikutteisen työtavan kautta tarjoamme mahdollisuuden omien oireiden ymmärtämiseen ja hallintaan – ohjaajiemme tuella.

Pekinkodin omavalvontasuunnitelma.

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This