Kehittämistiimimme palkitsee vuosittain vuoden innovaation eli jonkun säätiön toimintaa kuluneen vuoden aikana luovasti kehittäneen teon, ihmisen tai muun innovaation.

Tämän vuoden innovaatiokilpailun voitti Suutarinkodin ohjaaja Sanna.

Kilpailun järjestäjänä ja tuomaristona toimiva kehittämistiimi perusteli valintaansa näin: “Sanna on kehittänyt uuden tavan verkostoitua paikallisten toimijoiden kanssa asukkaiden kulttuuristen harrastusten lisäämiseksi. Hän on muun muassa luonut yhteistyötä niin kirjaston, seurakunnan kuin alueen koulujen ja päiväkotienkin kanssa.” Tällä hetkellä Suutarinkodissa on vireillä esimerkiksi yhteinen Mestarit ja kisällit -hanke Leikkipuisto Linnunradan kanssa, jossa Suutarinkoti ja leikkipuiston iltapäiväkerho hankkivat yhdessä hankerahoituksella metallinpaljastimen. Tarkoituksena on etsiä yhdessä aarteita lähiympäristöstä aluearkeologin avustuksella.

“Haluan kiittää koko työyhteisöä — kollegoita, Suutarinkodin johtaja Kirsi Viiriä ja tietenkin asukkaita. Yksin ei pysty toimintaa järjestämään, vaan kyllä siihen vaaditaan koko yhteisön tuki ja apu. Etenkin viriketoiminnan (Suutarinkodin oman avoimen toiminnan) ohjaajille haluan välittää suuren kiitoksen!”, Sanna sanoo kiitospuheessaan.

Suuret onnittelut Sanna!

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest