TERVETULOA LÄMPIMÄÄN JA VÄLITTÄVÄÄN TYÖYHTEISÖÖMME

LILINKOTISÄÄTIÖ TYÖNANTAJANA

Työntekijänämme saat säännöllistä työnohjausta sekä mahdollisuuksia monipuoliseen virkistymiseen ja kouluttautumiseen. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus käydä kerran viikossa työajallaan uimassa, kuntosalilla tai yhteisellä sauvakävelylenkillä. Korostamme yhteisöllisyyttä ja osallisuutta myös työnantajana: henkilöstömme laatii työvuoronsa ns. yhteisöllisenä työvuorosuunnitteluna, jossa jokainen saa suunnitella omat työvuoronsa.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, sitoutumista laadukkaaseen asukastyöhön sekä säätiömme arvojen sisäistämistä.

Asukastyötä tekevät työntekijät toimivat meillä ohjaajan nimikkeellä. Voit hakea ohjaajaksi, jos sinulla on sosiaali- tai terveysalan tutkinto ammattikorkeakoulusta tai 2. asteen oppilaitoksesta. Palvelukotien ohjaajina työskentelee sosionomeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja mielenterveyshoitajia. Työ on kolmivuorotyötä.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi säätiön palveluksessa työskentelee myös kokkeja, jotka valmistavat palvelukotien ruuat niiden omissa keittiöissä.

Noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

 

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This