PÄÄOSASSA IHMINEN

PALVELUT

Asumispalvelumme ottavat huomioon oman yksilöllisen elämäntilanteesi ja tuen tarpeesi. Voimme tarjota palvelua ympärivuorokautisesta tuesta arkisempaan apuun esimerkiksi ostosten teossa ja vapaa-ajan vietossa. Säätiö tarjoaa monia mahdollisuuksia aktiiviseen arkeen:

  • Savusauna Vihdin-mökillämme lämpenee koska tahansa ja sinne pääsee kätevästi kunkin palvelukodin omalla autolla. Mökki on käytössä ympäri vuoden, ja läheisen sijaintinsa vuoksi siellä voi joko piipahtaa päiväseltään tai jäädä pidemmäksi aikaa rentoutumaan.
  • Kerran kuukaudessa maksamme asukkaillemme lipun kulttuuririentoihin kuten oopperaan tai teatteriin.
  • Palvelutaloissamme käy säännöllisesti esimerkiksi jalkahoitajia, parturi-kampaajia ja hierojia.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja, jonka kanssa hän voi miettiä ja toteuttaa omia tavoitteitaan. Omaohjaaja auttaa löytämään oman näköisen arjen.

Asumispalvelujen lisäksi järjestämme mielenterveys- ja päihdetoipujille avointa, toipumista tukevaa toimintaa. Tarjolla on monenlaisia kuntoutusryhmiä, työpajoja ja lyhytkursseja asukkaille ja omaisille. Luomme ja kehitämme toimintaa jatkuvasti yhdessä asukkaidemme kanssa.

Me uskomme, että sinä itse olet palvelujemme paras asiantuntija. Siksi kaikki toimintamme muotoutuu asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Sinä päätät, mitä haluat tehdä, me mahdollistamme sen.

 

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This