MONIA MAHDOLLISUUKSIA OSALLISTUA VAPAAEHTOISTOIMINTAAN

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Meillä tapahtuu jatkuvasti. Ennen pandemiaa on reissattu Suomessa ja ulkomailla, tehty metsä- ja purjehdusretkiä, hurviteltu Linnanmäellä, vietetty sadonkorjuujuhlaa, juhlittu syntymäpäiviä ja paljon muuta. Lisäkädet ovatkin aina tervetulleita, jotta voimme tehdä yhdessä asukkaiden kanssa mahdollisimman paljon. Tällä hetkellä tekeminen painottuu ulkoilu- ja etätoimintaan, mutta heti tilanteen salliessa mahdollisuuksia tulee taas lisää.

Lilinkotisäätiö tarjoaa monia mahdollisuuksia osallistua vapaaehtoistoimintaan. Voit osallistua kertaluontoisesti käymällä asukkaan kanssa vaikkapa lätkämatsissa tai tulla mukaan toimintaan pidemmäksi aikaa. Alla näet, millaisia vapaaehtoisia tällä hetkellä haetaan. Voit myös aina kertoa meille mitä mieluiten tekisit. Etsitään yhdessä juuri sinun tapasi auttaa.

Järjestämme kaikille vapaaehtoisille koulutusta, virkistystoimintaa sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Vapaaehtoisena pääset osaksi lilinkotilaisia ja tekemään kanssamme arvokasta työtä mielenterveystoipujien aseman parantamiseksi.

Näin pääset mukaan

1. Mieti, miten haluat osallistua. Sopisiko sinulle joku alla olevista tehtävistä vai haluatko ehdottaa jotain itsellesi sopivampaa tekemistä? Haluatko tulla mukaan pidemmäksi aikaa vai kertaluonteisesti?

2. Laita viestiä osoitteeseen vapaaehtoistoiminta(a)lilinkoti.fi tai soita numeroon
050 495 1049. Kerro hieman itsestäsi ja siitä, miten haluaisit olla mukana toiminnassamme.

3. Yhteydenoton jälkeen tapaat jonkun ohjaajistamme. Hän perehdyttää sinut Lilinkotisäätiön toimintaan ja tehtävääsi.

4. Valmista. Tervetuloa kaveriksi lilinkotilaiselle!

Lähde ulkoilukaveriksi

Mitä:  Meillä eletään aktiivista arkea ja kivalle lenkkikaverille on aina tarvetta. Lähde sauvakävelyseuraksi, metsäkävelylle tai avustamaan pyörätuolia käyttäviä asukkaitamme ulkoilussa.

Kuinka usein: Silloin kun sinulle sopii.

Missä: Kaikki palvelukodit.

Miksi: Meillä on aina innokkaita lenkille lähtijöitä ja ulkoilu on mukavampaa seurassa kuin yksin!

Kehitä kanssamme ulkona toteutettavaa kulttuuritoimintaa

Mitä: Olisiko sinulla ideoita ulkona toteutettavaan kulttuuritoimintaan? Osaatko laulaa, musisoida tai haluaisitko päästä kokeilemaan ikkunateatteria. Jos sinulla on jokin erityistaito,  jolla voisit tuottaa iloa asukkaillemme, niin kerro siitä meille.

Kuinka usein: Kertaluontoisesti tai sopimuksen mukaan.

Missä: Kaikki palvelukodit.

Miksi: Palvelukodeillamme vieraileminen ei ole tällä hetkellä valitettavasti mahdollista, mutta ulkona toteutettava kulttuuritoiminta toisi iloa asukkaidemme arkeen.

Tule avustamaan avoimessa toiminnassa

Mitä: Avoimessa toiminnassa on tarvetta esimerkiksi kävelyfutiksesta tai kädentaidoista kiinnostuneelle. Voit myös tulla avuksi esimerkiksi retkille tai kulttuuri- ja kahvilatoimintaan.

Tarjoamme tarvittavat suojamaskit ja huolehdimme hygieniasta sekä turvallisuudesta.

Kuinka usein: Silloin kun sinulle sopii.

Missä: Avoimessa toiminnassamme Helsingin sisällä.

Miksi: Apukäsille on aina tarvetta ja tekeminen on mukavampaa porukalla.

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This