MEILLÄ TYÖSKENTELEE 170 OSAAVAA JA KOULUTETTUA TYÖNTEKIJÄÄ

HENKILÖSTÖ

Lilinkotisäätiössä työskentelee noin 170 työntekijää. Olemme ylpeitä pysyvästä, koulutetusta ja osaavasta henkilökunnastamme. Työnantajana tarjoamme työterveyshuollon, työnohjauksen ja monipuolista virkistys- ja koulutustoimintaa. Lisäksi meillä on käytössä palkkiopohjainen kannustinjärjestelmä. Kunnioitamme yhteisöllisyyden periaatteita myös työyhteisössä: työntekijämme saavat suunnitella ja toteuttaa työtään itsenäisesti.

Meillä työskentelee sairaanhoitajia, sosionomeja, lähihoitajia ja keittiöhenkilökuntaa. Lisäksi meillä on sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille tarjolla työssäoppimis- ja oppisopimuspaikkoja.

Lilinkotisäätiö tarjoaa työmahdollisuuksia myös mielenterveystoipujille ja osatyökykyisille. Säätiöllä työskentelee osatyökykyisiä niin kiinteistön huoltotehtävissä, ravintopalvelussa keittiöapulaisina, siivoustyössä kuin kokemusasiantuntijoinakin.

Otamme myös lämmöllä vastaan uusia vapaaehtoisia! Voit tulla mukaan toimintaan koska tahansa. Vapaaehtoisena voit tarjota esimerkiksi juttuseuraa, lähteä kaveriksi lätkämatseihin tai olla mukana arjessamme päivätoiminnan kautta.

 

 

 

LILINKOTISÄÄTIÖ

Vanha Helsingintie 8
00700 Helsinki

Henkilökunnan sähköpostit: etunimi.sukunimi@lilinkoti.fi

Löydät meidät myös somesta:

Pin It on Pinterest

Share This